Sie sind hier:

Ivo's Belevenissen

Kerstmusical School

Podiumoptreden 1-2a

Kleuters op het Kabouterpad

Vliegeren/Vliegen

Ivo's Spelletjes

Ivo's Kleuter TV

Ivo's leer site

Kleurplaten

Allgemein:

Startseite

Voorwoord

Contact

Disclaimer

Vliegeren is leuke bezigheid en heb je in diversen disciplines maar je moet je wel aan de regels houden. Dat andere niet hindert. Hier wat vliegertips waar je allemaal moet rekeniing mee moet houden!!!


Er zijn allerlei soorten vliegers groot en klein er zijn er zelf bij van 16 meter lang en met een doorsnede van 3 meter breed. Je heb ook 3D vliegers ik zelf heb een vliegtuig, een draak en een walvis mobydik.


Ook zijn er hele grote vliegers die noemen ze power sleds deze vliegers blijven vrij stil in de lucht hangen door hun grote, mijn papa noemt ze ook dan wel lucht ankers. Waardoor je ander vliegers in de lucht kan laten gaan.


Hier ben ik aan het vliegeren op de Hei met mooi weer. Ik vind vliegeren hartstikke leuk.Ik heb dan ook verschillende vliegers van Mobydick vlieger tot piet piraat en daar vlieger ik het meest mee.


Ook hebben we deze kleine helikopter. Deze is heel klein ongeveer 10 cm en Super Cool. Op de foto’s kun je zien dat ik hier aan het leren bent om de helikopter te besturen.


Ik heb ook voor mijn verjaardag een draadloos vliegtuig gekregen en heb hem samen met mijn papa in elkaar gezet. Mijn papa gaat mij dan ook vliegles geven zodat ik zelf mijn vliegtuig kan besturen.


Bij de eerste vlucht ging mijn vlegtuig een beetje raar door de lucht, ik geloof dat mijn papa beter ook wat vlieglessen kan nemen. HI HI HI.