Sie sind hier:

Ivo's Belevenissen

Kerstmusical School

Podiumoptreden 1-2a

Kleuters op het Kabouterpad

Vliegeren/Vliegen

Ivo's Spelletjes

Ivo's Kleuter TV

Ivo's leer site

Kleurplaten

Allgemein:

Startseite

Voorwoord

Contact

Disclaimer

Welkom op Ivo’s belevenissen hier kun je zien van leuke hoogte punten die ik heb mee gemaakt. En die mijn ouders of andere op foto’s hebben vast gelegd.


ik heb op mjn achtste verjaardag van mijn ouders mijn eerste camera om hiermee de wijde wereld in te trekken.


Hier wat foto`s op de hij bij het vliegeren. Je kunt zien dat het weer in een keer kan omslaan in een half uur tijd.


Hier oefen ik om te leren basketballen en ik vind dit enorm leuk en cool. En ik wordt getraind door een moeder van school met andere kinderen super.


Ik ben met mijn papa naar de radiobeurs geweest daar kochten we deze helikopter. Hier kun je zien dat ik aan het leren besturen ben van de helikopter. Super Cool!!


In februari was een vriendje van mij jarig. We zijn toen met nog meer vriendjes en vrien-
dinnetjes naar een boerderij geweest. Dit was hartstikke leuk. We mochten van alles zelf doen, koeien melken, boter maken en wat ik nog leuker vond was dat ik zelf tractor mocht rijden dit was top !!!!!!

17 november kwam sinterklaas per atoomboot in Wageningen weer aan. Het was heel erg druk en iedereen was gespannen. Sinterklaas had ook de pietenband meegenomen om het wat op te vrolijken. Ook stond de brave man te vertellen dat hij in spanje aardig wat brood heeft staan bakken. Ik vond het een vaag verhaal ?


Hier een klassenfoto van mijn school met al mijn vriendjes en vriendinnetjes en foto's van het schoolontbijt.


Hier ben ik aan het vliegeren met mijn Piet Piraat vlieger op de Hei met mooi weer.


Ik heb ook met mijn papa vanaf de boot ook verschillende vliegers opgelaten maar het weer werd ineens slecht dat we weer naar de haven moesten terug keren maar begin van de avond begon de zon weer te schijnen.


Ik heb voor mijn verjaardag een draadloos vliegtuig gekregen en heb hem samen met mijn papa in elkaar gezet. Mijn papa gaat mij vliegles geven zodat ik zelf mijn vliegtuig kan besturen. Bij de eerste vlucht ging mijn vlegtuig een beetje raar door de lucht, ik geloof dat mijn papa beter ook wat vlieglessen kan nemen. HI HI HI.


Hier zit ik met mijn papa in de achtbaan in de Koningin Juliana toren vet cool en gillen.


Op één van de bootreizen met mijn ouders moesten we door slecht weer de haven Muiden binnen lopen. Mijn mama was op het voordek alles aan het voorberijden om af te meren. Tot mijn grote verbazing zag ik de scheve schuit van Piet Piraat, Stien Struis, Steven Stil en niet te vergeten Berend Brokepap. Ik heb toen we langs voeren geroepen maar ze waren zeker van boord want ik zag niemand. Mijn papa heeft van mij en de scheve schuit met mijzelf op de foto gezet. Of heb ik dit alles gedroomd in mijn voorpuntje in de boot?


Hier zijn wat leuke foto's van mij en mijn mama.