Allgemein:

Startseite

Voorwoord

Contact

Disclaimer

Doordat de samenleving op het ogenblik anders is dan 10 jaar geleden en toch een beetje verstart is. Zijn er mensen, personen die tegenwoordig iets zoeken waar ze een bepaalde spanning uit kunnen halen of denken dat ze iets hebben waar ze bv iets uit kunnen halen. En zonder hierover na te denken dat ze mensen hiermee kunnen kwetsen. De discussie binnen de familie was, welke per- sonen bezoeken deze site buiten de familie, vrienden kring.

De vraag ging ook de ronde kun je de site niet beter afsluiten d.m.v. een wachtwoord, zodat het alleen toegankelijk wordt voor de desbetreffende personen. Dit is mogelijk maar je sluit je wel af en er zijn altijd mensen, personen die deze beveiliging weten de doorbreken.
Ook zijn er foto's in deze site opgenomen van familie en vrienden om deze site zo kompleet mogelijk te maken. Daarom hebben we besloten om prive gedeeltes af te sluiten d.m.v. een wachtwoord. Familie en vrienden weten ons te berijken om dit wachtwoord te bemachtigen.

Voor de mensen/personen die wat anders voor hebben dan gewoon deze de site te bezoeken adviseren wij nog eens het Voorwoord en de Disclaimer te lezen.

Met Vriendelijke Groet,

Familie Niijkamp