Sie sind hier:

Handleiding Webmail

Webmail Francis

Webmail Hans

Webmail Ivo

Helpdesk

Allgemein:

Startseite

Voorwoord

Contact

Disclaimer

Onze Familie handleiding Webmail beschrijft kort en bondig de webmail functionaliteit voor de familie Nijkamp. De handleiding gaat in op de belangrijkste zaken van de webmail. De webmail heeft een dubbele beveiliging om de privacy van ons te waarborgen. Het is via de webmail mogelijk om vanaf elke computer ter wereld die verbonden is met Internet onze
e-mail te lezen en te versturen. Tevens geeft de webmail de mogelijkheid om onze tegen gehouden e-mail berichten, door de SPAM en virus filters, te bekijken en vrij te geven.


De webmail heeft geen koppeling met jouw eigen e-mail programma (bijvoorbeeld Outlook) op jouw eigen PC. Als je bijvoorbeeld een bericht verwijdert in Outlook is dat bericht nog niet automatisch verwijderd in onze persoonlijke webmail. Als je bent ingelogd op de webmail kunt je niet tegelijkertijd e-mail ontvangen via het e-mail programma. Je kunt met je gebruikersnaam maar éénmaal zijn ingelogd op de e-mail server, òf via de webmail, òf via het e-mail programma, maar niet tegelijkertijd. Als je de e-mail wilt binnen halen via bijvoorbeeld Outlook moet je dus uit gelogd zijn op de webmail of andersom.


Maak verbinding met het Internet en start je Internet browser op. Vervolgens ga je naar www.fam-nijkamp.nl en de volgende regel in jouw adresbalk. Na de tab Familie Webmail en gebruikers wachtwoord van Webmail Francis hebt ingevoerd. Typt je vervolgens jouw gebruikers en jouw wachtwoord in de bijbehorende invulvelden. De account gegevens zijn identiek aan jouw account gegevens van het verbinden met de server. Waardoor je in het volgende scherm terecht komt.