Sie sind hier:

Het dorp de Pollen

Familie Nijkamp

Familie Kortland

Familie Reekers

Familie Actueel

Familie Foto's

Familie Parenteel

Familie Genealogie

Familie Kwartierstaten

Allgemein:

Startseite

Voorwoord

Contact

Disclaimer
Jan Nijkamp
Begin 2005 heb ik een beroerte gehad waardoor ik niet meer kon lopen na 3 maanden ben ik naar een verzorgingshuis gegaan om te revalideren, dit ging de goede richting op. Doordat ik niet meer kon lopen had ik mijn rolstoel aardig onder controle.

En kon ik mijn sociale leven weer aardig op de rails zetten. Hans & Francis zorgden ervoor dat ik de weekeinden weer naar huis kon. Francis of Hans kwam met Dé door de week naar de Halderhof op bezoek en niet te vergeten mijn kleinzoon Ivo. Ook in de zomer zette Hans de caravan in Garderen neer zodat ik daar ook een beetje vakantie kon

houden, het weer was die tijd uitstekend. Tot het voorjaar 2006 ik weer een beroerte kreeg en mijn spraak kwijt raakte. Dit is het ergste wat een mens kan overkomen, je niet meer kunnen uiten over de eenvoudigste dingen bv als je dorst hebt enz. Maar je moet toch verder al ben ik nu 79 jaar en wil nog genieten van het leven en van mijn kleinzoon Ivo.

En het is geweldig dat ik de weekeinden naar huis kan. Waar ik kan genieten en tot rust kan komen. Om mij
zelf weer op te laden om verder te leven. Ook in het verzorgingstehuis kan ik ook tegenwoordig interneten met hulp van vrijwilligers die mij wegwijs maken op dit prachtige medium daar ik ook kan kijken op Fam-Nijkamp.nl site.

Ook kan ik thuis interneten met het notebook van Hans dit gaat geweldig. Hans is ook bezig om oude foto’s en dia’s in te scannen of wel te digitaliseren hier gaat een hoop tijd in zitten, maar het resultaat is goed. In 2007 was niet echt een fijn jaar ik zat niet echt goed in mijn vel en ben een paar keer ziek geweest dat ik niet naar huis kon. Maar de

laatste 3 maanden was ik toch weer zo opgeknapt dat ik de weekenden weer lekker thuis kon zitten. En heb in dit jaar veel bezoek gehad van familie en vrienden. Dit doet mij dan altijd weer goed of er eigelijk niets gebeurd is. Mijn duimpje gaat dan weer omhoog het is mijn handelsmerk geworden.

Ook de kerstdagen en de jaarwisseling heerlijk thuisgezeten met mijn vrouw Dé en onze kleinzoon Ivo en niet te ver-
geten Francis en Hans. We hebben in die dagen veel foto’s en dia’s bekeken van vakanties Hans had de diaprojector neer gezet en toch nog z’n 500 dia’s bekeken. En dan gaat mijn duimpje ook altijd weer omhoog.

In het begin van 2008 heb ik wat ziekenhuis behandelingen gehad dit was om mijn gezondheid wat meer te waar-
borgen. Waardoor ik zo opgeknapt was en dat ik wat meer thuis kon zijn ook door de week waar ik zelf met vervoer kon reizen. Heb ik zeer genoten waadoor mijn mobiliteit weer een stapje verhoogt hebt.

Met vriendelijke groet,

Jan Nijkamp.

Mijn vader is eind oktober 2008 in een ondeelbaar moment overleden aan een zwaar hartinfarct. En hij leeft voort in onze gedachtenis bij familie en vrienden.

Zoon, Hans Nijkamp